Dagens dag!

I natt sov jag på E's underbara luftmadrass igen. Jättestor dubbelmadrass. Så flera gånger när jag har vaknat inatt har jag fått lägga mig åt rätt håll igen för jag har snurrat runt åt alla möjliga håll... Typiskt mig! Idag har jag iaf vart jättetrött, men har vart bra på praktiken. Tyvär försvann min handledare vid 12-tiden och efter det fick jag vara själv, för alal andra hade egna studenter, så jag fick inte gjort så mycket efter det, men jag fick titta lite granna, och passade på att sitta och läsa en del PM. Vilket också är intressant! Igår kväll satt jag och pratade med min handledare för dagen om framtiden och om hur utbildningen var när hon läste till ssk. Kändes jättebra och det gav väldigt mycket. Jag kan inte riktigt precisera mig, men det kändes väldigt bra att diskutera med henne.
Nu är det 3 dagar kvar därinne, sen 3 dagar på den andra avdelningen. Känns kul!

Utmanad av Bettan :)

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 16:44
2. Namn? Maria
3. Vart bor du? Nol
4. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3
5. Vill du gifta dig? Ja, någonstans, någon gång...
6. Har du ätit sushi? Nej, men E har sagt att vi ska göra det snart.
7. Favoritglass? Banana split
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? 1, tror jag. Orkar inte kolla....
9. Humör? Stressad, måste plugga till tentan ju...


FYRA GREJOR
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?  Nej, jagad är väl överdrivet, stoppad för alkotest...
2. Har du en hund? Nej, är rädd för dom ju...
3. Sover du helst själv eller med någon? Med W. 
4. Tror du på spöken? Egentligen inte.


SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej inte numer...
2. Skulle du vilja väga mer? Om jag får välja så, nej.


KAN
1. Kan du röra på öronen? Nej.
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja.
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? När jag sover :)
5 Kan du va på en fest utan att dricka? Jadå...
6. Kan dina vänner lita på dig? Hoppas jag!
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Redan gjort två ggr, så helst inte igen!
8. Kan du suga? På vad?!

9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja. Ibland.


HAR
1. Har du syskon? Ja, två.
2. Har du någonsin haft sex med någon? Blunda mamma! (ja)
3. Har du varit full den här månaden? Nyårsafton räknas väl som denna månaden? Iaf några timmar? Annars så, nej. 
4. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja.
5. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
6. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Nästam varje dag i över 4 år!

Jaha...

Då är det snart dags att åka. Igen. Idag ska jag jobba kväll och imorgon dag, så inatt sover jag hos E. Det är ingen idé att köra hem när jag slutar efter 22 och börjar 6.45 imorgon, bättre att försöka sova några timmar borta. Plus att jag sparar in en del bensinpengar. Borde väl kanske köpt ett busskort, men det är så jädra jobbigt att det tar så lång tid och är så många byten och långa väntetider. Om det hade vart smidigt så kanske jag köpt ett, men nu vill jag inte. Men då får man räkna med att det kostar mer, så jag får sova borta en del och spara pengar. Men men... Allt är värt för denna praktiken!

Nu är det inte många dagar kvar till min tenta. Så efter lördag hoppas jag att jag kommer att ha ett ganska normalt liv. Iaf gällande skolan. Vi har lite kompletteringar vi ska göra på C-uppsatsen, men det tar nog inte så lång tid tror jag.
Sen är det ju en del med teatern nu inför årsmötet, men inte jättemycket kvar. Bokföringen är i stort sett klar, ska kolla lite granna, ringa P-A och bestämma tid och träffas, och sen är förhoppningsvis den klar! Sen lite andra papper till mötet, men en del ska ju Karro göra. Hmm... Måste nog ringa och prata med henne om det... Får väl träffas någon dag och hjälpas åt kanske....
Efter tentan iaf så kommer jag inte ha någon kurs bakom mig. Jag kommer alltså få ett normalt tempo i skolan hur det än går. Jättetufft att inse, men försöker se det positivt. Och det positiva är att jag kommer att hamna i normal takt, vilket jag behöver. Jag är ju så duktig på att göra mitt liv i racertempo, att det ska vara 250 % hela tiden, så jag tillslut inte ens orkar 50 %. Så är det för mig just nu. Jag går på halvfart, orkar inte. Så jag försöker tänka att det bara är några dagar kvar, sen kan jag göra saker med gott samvete. Typ träffa vänner, jobba, hålla på hemma vilket jag inte gör alls nu. Tur för mig att jag har W...