Fettisdagen

Idag har jag äntligen lagt ut alla böckerna till försäljning. Går faktiskt ganska bra, är redan fleraa stycken som är tjingade och en ivägskickad än så länge. Får skicka iväg de imorgon. Hittade även två jättebra, eller främst en jättebra bok som  jag önskar att jag hade hittat för två månader sen, då den boken hade väldigt mycket bra bilder på flera av de sjukdomarna jag kämpade för att lära mig. Så de böckerna bestämde jag mig för att ha kvar! Kan vara bra att ha!

Sedan kom mamma och hade köpt med sig semlor till oss. Jättegott! Det var faktiskt länge sedan jag åt en sådan "äkta" semla med mandelmassa, men det var faktiskt gott. Mycket godare än vad jag mindes att det var. Sedan satt vi och tjötade, hade trevligt och pratade om forna tider.

Nu på kvällen, eller kanske ska skriva natten, har jag gjort färdigt mitt CV, skrivit in lite jag glömt innan, och även utvecklat mitt personliga brev en hel del! När klockan är över 24.00 så sätter min hjärna igång den kreativa delen och stänger av delen som bara tänker på allt jobbigt. Det som är dumt är att de byter plats igen ungefär fem minuter innan jag vaknar på morgonen. Jag hoppas fortfarande på att dessa ska byta plats en dag, så jag vaknar och känner mig jättekreativ och vet exakt vad jag ska skriva på alla skoluppsatser, personliga brev och annat liknande. Men vi får väl se om den dagen kommer någon gång. Men skit i det! Nu är det två problem mindre! Nu ska bara ansökningarna in till alla ställen. Men det får komma om några dagar. Nu ska jag fokusera på skolan igen i ett par dagar till innan helgen då det blir jobb och förhoppningsvis utgång!

Kommentera här: