Stänga locket

Igår hade jag en nostalgikväll. Stack hem till min vän från de tidiga tonåren och satt och spela sims och rökte som vi gjorde när vi var yngre. Nog för att det var lite skillnad. T.ex. var det inte hemma hos någon förälder, vi får lagligt köpa cigaretter och framförallt så spela vi Sims 3 och inte originalet. Måste faktiskt säga att det var grymt roligt att spela sims igen, och särskilt 3:an som jag inte spelat innan. Men framförallt vra det trevligt att umgås med min vän. Av någon anledning så var det fruktansvärt längesedan som jag var där. Alltså bara var där av ingen annan anledning än att jag ville umgås med henne. Men roligt var det!

Var idag i stan med mamma där hon shoppade lite. Jag lät bli att handla något idag då jag har handlat en hel del sedan i fredags. Jag köpte först nya underkläder eftersom de har rea på Change, halva priset, så jag fick riktigt bra saker för lite pengar. Ska nog dit och köpa mer snart men det får vänta lite. Sen när vi var i Kiel i helgen så ick jag köpt ett par löparbyxor som var nedsatt pris på 13 €. Vet inte varför det var nedsatt, vi tror att det var för att en sömm hade lossnat lite i linningen, men den kan jag sy dit om det skulle behövas. Sedan köpte jag en muggtermos när vi var på starbucks. Den skulle vara jättebra förklarade den tyska tjejen för mig på knacklig engelska då jag frågade. Men sedan förklarade hon även hur jag skulle göra innan jag änvände den första gången. Sedan förklarade hon även att jag kunde diska den i "washmachinedisher" men att jag skulle undvika att ha bubblor i koppen. Jag log och tycket hon var gullig som verkligen försökt få mig att förstå hur jag skulle använda den. Hon förklarade även att jag var tvungen att stänga locket ordentligt innan jag la den upp och ner i väskan. Okej, då vet jag! Komplicerat!


Jag glad med min stora kopp kaffe. Drygt 6 dl latte är gott. Dock tycker jag att det är skumt att en så stor kedja som Starbucks som har massa olika sorters mjölk att välja på, att det inte finns något alternativ till kaka eller dessert utan laktos i. Så jag fick dricka min stora kaffe och titta på när W åt sin cheesecake.

1 Idah:

skriven

Mmmmm...Starbucks. Min favorit i Tyskland! :) Jag vågade aldrig äta några kakor där heller...det såg ut att vara alla nötter som fanns i hela världen i varenda liten kaksmula! Dumt...

Kommentera här: