Ny utsikt!

För ett tag sen berättade jag att vi börjat fälla de stora granarna som står i vår tomtgräns. Idag var det dags. Jag åkte i lugn och ro iväg till min praktik imorse och hoppades på att huset skulle stå kvar och var helt när jag kom hem. Tack och lov så stod det kvar!
Jag bjuder här på lite filmer som blivit filmade av de andra under dagen, så detta är alltså det ändå som har sett också...

 
Här faller första trädet...Här åker toppen på det andra trädet...Här åker det andra trädet ner i backen. Känns lite oroväckande nära huset...


 
Här är grannen uppe och sågar av en övre bit av granen som faller

Så nu har vi en helt ny utsikt, mot grannen då förstås. Men det öppnade verkligen upp jättemycket! Förhoppningsvis släpper det in mycket mer ljus också!

När jag kom hem så hade W stuckit iväg på larm för att släcka den stora skogsbranden som härjar. Så grannen och W's pappa packade ihop sina grejer då de var klara och gick hemåt. Jag har stått ute någon timma och sågat upp en del till ved. Så nu har jag kåda och barr över hela mig, så jag ska ta en efterlängtad dusch och sedan titta lite på TV och sova.

Kommentera här: