EUT=EFT???

Hur går den ekvationen ihop? Jag förstår varför svenska är ett så svårt språk! Varför människor som flyttar hit har svårt att lära sig det! Till och med jag, som alltid bott i Sverige, har svårt att förstå hur det går ihop!!
Jag har nu suttit och läst till min tenta som jag har imorgon. Där är det ett ord som heter hermeneutik. Men det uttalas hermeneftik. Vilket är ungefär ligger logiskt som att terapeut uttalas terapeft. Men nu har jag ju kommit på vad likheten är mellan dom. Det är eut. Så eut uttalas alltså eft. Vilket är logiskt???? Inte i min värld iaf. Varför ska vi människor göra det så krångligt för oss? Om vi vill uttala det som hermeneftik och terapeft så kan vi väl bara stava det så också? Varför göra saker så krångliga?? Varför komplicera så enkla saker??

Lamellgardiner

Nu har vi vart och köpt lamellgardiner. Såna som är som rullgardiner fast åt andra hållet, alltså från kanten av fönstret och som man drar ut, och kan vinkla. Jättefina är dom iaf. De är till vårt nya vardagsrum. Känns fortfarande tidigt att köpa grejer dit, men som sagt det är inte så lång tid kvar. Dessutom hade de halva priset på dom just nu på Jysk, så då var det lika bra att passa på. Så nu är det gjort. Så nu har vi 1 jättestort paket och ett mindre paket liggandes i vårat vardagsrum, och detta vardagsrummet är inte så stort. Så de tar ganska mycket plats. Men förhoppningsvis ska vi få tillgång till vårt nya garage nästa vecka så vi kan lägga in de där.

Mina Wii-vader, som jag återigen konstaterar att de verkligen finns, ställer till stora problem i mitt liv just nu! Jag har problem med att gå, nerför trappor är jättesvårt, och att gå runt i affären tog en stund. Jag går just nu ungefär lika fort som en 1-åring som precis lärt sig att gå. Dessutom ser jag nog likadan ut. Små vaggande steg som gör fruktansvärt ont, och hela tiden undrar jag, precis som barn antar jag, om jag kommer att klara ett steg till eller om benen kommer vika sig. Ojojoj... Wii-vaderna är farliga! Men jag har iaf konstaterat hur man får dom. Det är ju nämligen så att gå och springa en halvtimma är en sak, springa på stället är en sak. Skillnaden är att man vanligtvis använder hela foten, medans man när man springer på stället springer på tårna hela tiden. Detta är vad som orsakat mina Wii-vader. Men med andra ord så borde jag få otroligt snygga vader om ett tag. Fast frågan är om jag någonsin kommer att våga springa med Wii:et igen med tanke på hur det blev.

Ceremoniomröstning

Jaha, då är det tydligen så att man ska rösta om vart jag tycker vi ska vara på vår ceremoni och vår fest. Till skolan slutar alltså. Dessutom ska man rösta på datum när man tycker att det ska vara. Hur tusan ska jag veta vilket datum jag vill i maj. Slutet av maj? Det är ju hur lång tid som helst dit! Och så är det 5 olika alternativ om vart vi ska vara. Åh, jag har ingen aning, och det är nästan så jag inte bryr mig, men det gör jag ju ändå. Men det känns så långt borta! Hur orkar de ta tag i det nu? Jag orkar ju knappt ta tag i skolan för att klara mig dit... Till avslutningen alltså... Känns som jag har för många bollar i luften. IGEN... Förstår inte hur jag lyckas, och ändå så tycker jag att jag säger nej till allt numera, men ändå blir det så... Hur går det till?? Jaja, jag har iaf tills imorgon kväll på mig att bestämma vad jag tycker om vart vi ska vara, så jag får väl bestämma mig tills dess....

Här är jag och Elisabeth som pluggar med mig... Undrar om vi har samma utstyrsel på vår ceremoni som på maskeraden?? Hehe...