Packat

Nu är både kök och toalett nerpackade och W håller på att packa ner vardagsrummet. Va skit man har! Hittade 3 hårspraysflaskor som var typ tomma allihopa. Varför? Varför inte ta slut på en och sen ta nästa. Det ska jag börja göra. Inte påbörja nästa förrän jag är klar med den jag har. Det kanske är så jag ska tänka gällande allt? Att inte ha 15-20 projekt i luften utan göra ett i taget. Men det är ju så svårt! Det man inte gör är ju alltid mycket mer spännande! Så är dt väl. Gräset är ju grönare...
Borta i huset har de kommit ganska långt nu. Alla vitvaror utan spis och micro är på plats, handtagen till luckorna har kommit upp, ett handfat har satts upp och golvet är klart. Nu är det snart dags. Snart kommer jag att bo i det huset. Känns väldigt overkligt! Nu när jag är därborta, så frågar jag byggarna lite snällt om jag får komma in, känns inte som att jag får det om dom inte säger att det är okej. Idag var det ingen inne i huset när jag och Emelie var där, så det kändes förbjudet att vara där, jag var nästan rädd att byggarna skulle komma och undra vad tusan vi gjorde därinne. Men de kom inte, så vi smet därifrån. Hoppas att denna känslan går bort fort, men det gör den nog så fort man får nyckeln och får in våra möbler och det inte ser ut som en byggarbetsplats längre.

Flexpool

Igår skickade flexpoolen ett SMS, frågade om jag kunde jobba imorgon, men jag var tvungen att säga nej. Idag ringde dom istället. Fråga om jag gick i skolan imorgon, så jag fick säga nej igen. Men nu kunde jag förklara att just nu skrev jag C-uppsats och då sitter jag med det måndag-fredag 8.30-16 så jag har inte tid just nu. Sen sa jag att jag skulle flytta så jag inte hade tid just nu, men att de gärna fick ringa när det närma sig julen för att då vill jag gärna jobba om jag kan. Fruktansvärt länge sen jag jobbade där nu. Var nog i somras senast, så undrar om jag ens kommer komma ihåg något. Några av gamlingarna kommer jag ihåg, vissa är svåra att glömma. Men det hade vart härligt att komma igång lite med det så jag kan få in lite extrapengar igen. Och även fast det är grymt kul att ha partyn så är det tråkiga att det bara är på helgkvällar, så det hade vart gott att kunna jobba lite vanligare tider, eller iaf söndag kväll :)
Så jag hoppas att de ringer i mitten av december, och att mitt liv har lugnat ner sig då, så jag kan gå och jobba... Så nu är det bara att bita ihop och stå ut... Inte långt kvar!!

En hel skog lär krävas!

Eller iaf ett helt träd. Nästan. Jag vet iförsig inte hur mycket träd det går åt till ett papper, det kanske inte är så mycket. Vi lär iaf behöva ha en hel del när vi ska skriva ut vår uppsats sen. Troligtvis så behöver vi inte skriva ut från excel, vilket är bra eftersom det är 60 sidor bara där... Fattar inte hur det kan bli det, känns inte som att det är så mycket, men det plockar på, och det snabbt. Tänk när allt är klart så kommer det att vara hur mycket som helst! Fast det tycker jag är roligt, jag blir lycklig varje gång vi börjar på en ny sida. Tävlar just nu mot några som skrivit C-uppsats innan, de har 51 sidor långt arbete, och vi börjar nu närma oss detta, räknar inte med excel, så jag hoppas att vi vinner :) Barnsligt men roligt!!
Nu börjar vi nog närma oss slutet på resultatet. Eller inte... Jag vet inte, vi vet inte. Men vi har skrivit en hel del, och imorgon så hoppas vi att vi kan skicka in en del av resultatet för att hon ska se om det verkar vettigt. Men sen var det ju bara kartläggningen kvar, vet inte riktigt hur vi ska göra, men vi kommer nog på massa smarta lösningar. Vi har iaf kommit in bra i excel, även Emelie gör nu utan att muttra så mycket. Nog för jag också har muttrat när jag ska komma ihåg hur man gör diagram som jag inte gjort på hur många år som helst, vet inte ens vad jag använt diagram till förut, så länge sen är det :) Fast jag har nog vart mer irriterad på programmet, Emelie muttrar och säger åt mig att inte titta, för ni som känner mig vet att jag inte kan låta bli att ta över, så jag har fått hålla mig på avstånd, men det har vart ganska roligt då jag har kunnat stå och halvfnissa lite grann. Riktigt terapiarbete det här är iaf.