Bra kväll!

Jaha, då var kvällen över. Haft V och J över här och haft riktigt trevligt! Hämtade upp de i Nödinge och försökte bestämma vad vi skulle äta för mat. Mitt förslag gick igenom! :) Sen gick vi till systemet och sen åkte vi och hämtade posten för teatern. Efter detta tog vi ett besök på teatern där de betedde sig som om de vore femton år igen, fast på ett charmigt sett... De var väldigt förvånade över all ombyggnaton som sker häromkring och J tyckte att det kanske t.o.m. var okej att flytta hit ut igen bara för att se vad som händer häromkring :) Hade vart trevligt om hon gjorde det och jag hade absolut inte haft något emot att ha en vän till här ute i skogen :)
Sen åkte vi hem, käkade och har suttit och tjötat resten av kvällen. Har varit riktigt trevligt! Några gamla minne  från tågluffen kom upp och jag skrattade gott, särskilt åt många gånger när J sov och gjorde roliga saker som hon inte var riktigt medveten om :)
Så en riktigt trevlig kväll har vi haft och nu ska jag väl drick några glas vatten innan jag lägger mig så jag vaknar pigg imorgon igen och kan fortsätta inne på kontoret med städning, räkning av pengar och bokföring...

Kommentera här: