Nyårsplaner...

Jaha, imorgon är det nyår... Så idag blev det planer för morgondagen. Vi ska vara här, käka trerättersmiddag och ha en trevlig kväll. Gött, det är så jag tycker om nyår, lugn kväll, mycket raketer och trevliga människor runt omkring mig. Så imorgon åker W och J och handlar. De ska försöka få tag på en fiskbil, hoppas att den är öppen. Så det blir nog jättebra detta!

Idag har jag bokfört massa. Är klar med pengadelen så nu är det bara alla papper som måste letas fram. Imorgon ska jag försöka hitta något ställe jag kan sätta in pengarna på. Hoppas att någon bank är öppen...

Jaja, nu ska jag och W inviga vårt badkar och dricka bubbel! Härlig avslutning på året!

Studentservice

Jag ringde upp till studentservice idag. Ville se hur det hade gått med min tenta i vetenskaplig teori och metod II. När signalerna började gå fram höll jag på att ångra mig. Varför skulle jag ringa? Jag har ju jullov. Nu måste jag kanske börja plugga. Jag kanske vill ha att plugga på jämt för att slippa ta tag i annat? Väldigt mycket tankar i huvudet just då och i magen spelade fjärilarna en ishockeymatch. Till slut fick jag ett svar. Jag hade klarat mig! Göttgöttgöttgött! Så nu kan jag fortsätta att ha jullov. Jag har inte kommit fram till om jag ville ha något att plugga på, men skit i det nu, jag får väl städa mitt kontor och syssla med bokföring. Så jag har ju iaf att göra. Annars hade jag nog haft panik... Men jag är grym för jag har klarat tentan... :)
bloglovin

Bra kväll!

Jaha, då var kvällen över. Haft V och J över här och haft riktigt trevligt! Hämtade upp de i Nödinge och försökte bestämma vad vi skulle äta för mat. Mitt förslag gick igenom! :) Sen gick vi till systemet och sen åkte vi och hämtade posten för teatern. Efter detta tog vi ett besök på teatern där de betedde sig som om de vore femton år igen, fast på ett charmigt sett... De var väldigt förvånade över all ombyggnaton som sker häromkring och J tyckte att det kanske t.o.m. var okej att flytta hit ut igen bara för att se vad som händer häromkring :) Hade vart trevligt om hon gjorde det och jag hade absolut inte haft något emot att ha en vän till här ute i skogen :)
Sen åkte vi hem, käkade och har suttit och tjötat resten av kvällen. Har varit riktigt trevligt! Några gamla minne  från tågluffen kom upp och jag skrattade gott, särskilt åt många gånger när J sov och gjorde roliga saker som hon inte var riktigt medveten om :)
Så en riktigt trevlig kväll har vi haft och nu ska jag väl drick några glas vatten innan jag lägger mig så jag vaknar pigg imorgon igen och kan fortsätta inne på kontoret med städning, räkning av pengar och bokföring...