Seg...

Dagen har väl inte börjat helt perfekt... har blivit väckt 3 gånger av W. Först larm, sen kom han hem, duschade och sen ringde han. Dessutom envisades han med att ringa till hemtelefonen, så jag var tvungen att hämta den i hallen... Usch! Ingen bra start!
Men nu är jag uppe... Som om det gjorde nån skillnad? Tror jag gjorde mer nytta medan jag sov än vad jag gör nu.... än så länge har jag inte gjort nått... vart vaken i 90 minuter och utnyttjat... 2? Ne, ok, kanske 7... stor skillnad!
Suck vad denna dagen börjar kasst! Vissa dagar är verkligen totalt meningslösa, eller jag gör de värdelösa iaf.

Måste nog börja ta tag i dagen... Det värsta är att om någon nu ringer och kollar om jag vill göra nått kul, så kommer jag få värsta ångesten och typ säga nej, för jag måste plugga, men sen eftersom jag börjat dagen såhär, så kommer jag antagligen inte plugga, och när jag lägger mig så kommer jag sova med Ågren hela natten, om jag kan somna vill säga, eftersom jag både sagt nej till att göra roliga saker och att jag inte fått pluggat och säkerligen inte gjort iordning hemma heller....
Så typiskt mig...
Borde nog ändra på detta!
Typ börja ta tag i saker!
Sen borde det väl bli så att om man har roligt ibland så orkar man mer tråkiga saker också... För just nu orkar jag varken tråkigt eller roligt...

Jag småtittade på Oprah nu, och då pratar de om nån slags livsfilosofi och nån snubbe som skrivit en bok om att man ska leva i nuet. Jag kanske borde läsa den och ta till mig det... För jag lever i det som hände i förrgår och även i det som kanske kommer hända i framtiden, det vill säga om jag träffar på de där människorna som jag har gjort ett färdigt samtal med i mitt huvud... Tänker inte ni också så? Vad ska jag säga om jag träffar han/henne. Vad ska jag svara på den frågan som hon/han ställer? Sen tycker jag att jag borde lärt mig, eftersom jag alltid tänkt så här, att om jag träffar på de här personerna, för det är inte alltid man gör, så blir aldrig samtalen så som jag hade tänkt mig ändå, så varför försöka planera??

Jaja, nu ska jag gå och äta frukost och se om jag kan starta min dag. Bättre sent än aldrig? Kanske träffa E sen och gå på stan... Kanske t.o.m. dricka lite vin? Det hade vart gott! Ska ju ändå inte skolan imorgon! Då ska jag bara se till att jag säger ja också... :)

Kommentera här: