Monopol, fiskar och tapeter...

Kom tyvärr aldrig in till GBG och till E idag. Hon fick annat och göra. Istället ringde jag min vän L och bjöd över mig själv på en kaffe. Fick både kaffe och pizza... Mmm... Inte så hälsosamt men gott!
Vi spelade monopol och jag vann. Såklart! Jag är grym i Monopol, det är därför jag alltid vill spela det! Det är kanske därför inga vill spela det med mig? Bara 2 stycken spelar det med mig och L är en av dom, fast hon vet att hon förlorar :)

Fick även 4 fiskar av henne. Hennes leker tydligen med varandra hela tiden och får barn, så nu hade hon dom t.o.m. uppdelade i två akvarium beroende på vilket kön dom var, bara för att dom inte skulle skaffa mer ungar... Glad att jag inte är fisk och ännu gladare för uppfinningar som preventivmedel!! :)
När jag kom hem med fiskarna så blev dom två hanarna jagade av våra! Jag satt och försökte få dom att vara snälla, men jag ska tala om att fiskar är väldigt svårt att få väluppfostrade och jag har verkligen inte lyckats få mina att lyssna på mig, så jag fick bara sitta och titta på när dom jagade de stackars nykomlingarna. Efter 10 minuter och många attacker mot deras stjärtfenor så slutade de iaf. Några minuter senare så var den ena av nykomlingen redan i full gång med att försöka få en av våra honor att para sig med honom... Ringde till L och frågade vad det var i deras mat? Nått borde det ju vara som gör de så kåta? Eller är det bara djur?? Hmm.... Ska fundera på detta... L hade iaf inga bra svar, utan sa att hennes fiskar var såna... Sen kan det ju bara vara så att de var lyckliga över att se några honor, eftersom de inte gör det så ofta pga de olika akvariumen.... Men men, vi får väl se om vi kan lyckas få några fiskbebisar nu, vi har ju inte lyckats än, vilket är knas!! Nått är galet, frågan är vad??
Sen har jag gjort tråkiga vardagssaker, såsom vikit tvätt och diskat. Kom underfund med att min axel värker, detta när jag lyfte de otroligt tunga linnena som jag äger från tvättkorgen för att vika dessa. (var ironisk om ingen förstod det...) Har funderat och kommit på att det måste vara från träningen då vi gick skottkärra. Detta är en väldigt jobbig övning, och för er som tänker att det gjorde man när man var liten och att det bara var roligt, så kan ni ju försöka göra det nu, och särskillt efter ca 90 minuters fotboll innan. Kan säga att kraften hos en liten människa måste vara ungefär som en myras... Önskar att jag vore lika stark nu, i propotion till min storlek, som jag var när jag var liten... hade känts bra!

Jag och W försökte titta på tapeter... Vi har väl inte kommit fram till vad det ska vara överallt än, men en bit på vägen har vi kommit. W vill ha likadana tapeter i de båda små sovrummen. Tack och lov inte babyfärger.... Inte för att det är på tal på lång tid, få inga tankar, men det känns lite kusligt att det ska vara samma. Även fast vi snackar rött och grått, så... Ingen som tycker så?
Jaja, nu ska vi sova på saken... Jag tror inte det känns bättre imorgon, eller att jag bestämt mig, men men... Jag får ge det ett försök, plus att det är ju så gott att sova :) Och särskilt när det är SATC på TV:n!