Final destination

Kunde inte somna igår.... Såg på program efter program på TV:n, och de blev bara sämre och sämre. Jag menar att det är svårt att ta över efter dubbelavsnitt SATC. Men men, jag låg där och tittade på en film Final Destination. Lite skräck över den. Kanske inte för er, men jag är rätt så mesig och blir rädd för allt. Vid 3-tiden hade jag vart vaken så länge att jag blivit hungrig.... suck... gick upp, gjorde en macka, åt den och somnade 20 minuter senare!!! Skulle kanske ätit det sista jag gjort innan jag la mig... Hmm.... Eller kanske ta mina sömntabletter??
Sökte på Final destination, och det finns tydligen upp till 4 uppföljare... betyder det att jag kommer vara tvungen att se de andra nu då?
Vaknade sent imorse, såklart! Halva dagen gått, men känns faktiskt skönt att fått sova ut, det kanske betyder att jag får gjort vettiga saker. Som t.ex. PLUGGA! Jag är ju student, så det kanske är en bra idé...
Har fått mina skolböcker idag. Blev riktigt imponerad, jag menar jag beställde dom i söndags kväll, och Lycknis brukar inte vara så snabba, men inte mig emot! Fick de vanliga ssk-böckerna, men sen även en mattebok... Och ni som nu tänker att jag redan har det stressigt i skolan och så, så kan jag tala om för er att matte faktiskt får mig att stressa ner... Jag tycker om att räkna, så det är bra för mig. Kanske borde valt ett annat yrke? Hmm.... Ska fundera vidare på det... Kanske kan kombinera det?? Iaf, så ska jag läsa, ja det räknas som matte C tydligen, fast det heter inte det, men det kanske är bra att ha om jag vill läsa nån extra kurs senare som kräver matte C... typ matte D... Nja, det kanske är att gå för långt....

Jaja, nu ska jag gå och dricka min kaffe, ta mig i kragen och börja plugga....

Monopol, fiskar och tapeter...

Kom tyvärr aldrig in till GBG och till E idag. Hon fick annat och göra. Istället ringde jag min vän L och bjöd över mig själv på en kaffe. Fick både kaffe och pizza... Mmm... Inte så hälsosamt men gott!
Vi spelade monopol och jag vann. Såklart! Jag är grym i Monopol, det är därför jag alltid vill spela det! Det är kanske därför inga vill spela det med mig? Bara 2 stycken spelar det med mig och L är en av dom, fast hon vet att hon förlorar :)

Fick även 4 fiskar av henne. Hennes leker tydligen med varandra hela tiden och får barn, så nu hade hon dom t.o.m. uppdelade i två akvarium beroende på vilket kön dom var, bara för att dom inte skulle skaffa mer ungar... Glad att jag inte är fisk och ännu gladare för uppfinningar som preventivmedel!! :)
När jag kom hem med fiskarna så blev dom två hanarna jagade av våra! Jag satt och försökte få dom att vara snälla, men jag ska tala om att fiskar är väldigt svårt att få väluppfostrade och jag har verkligen inte lyckats få mina att lyssna på mig, så jag fick bara sitta och titta på när dom jagade de stackars nykomlingarna. Efter 10 minuter och många attacker mot deras stjärtfenor så slutade de iaf. Några minuter senare så var den ena av nykomlingen redan i full gång med att försöka få en av våra honor att para sig med honom... Ringde till L och frågade vad det var i deras mat? Nått borde det ju vara som gör de så kåta? Eller är det bara djur?? Hmm.... Ska fundera på detta... L hade iaf inga bra svar, utan sa att hennes fiskar var såna... Sen kan det ju bara vara så att de var lyckliga över att se några honor, eftersom de inte gör det så ofta pga de olika akvariumen.... Men men, vi får väl se om vi kan lyckas få några fiskbebisar nu, vi har ju inte lyckats än, vilket är knas!! Nått är galet, frågan är vad??
Sen har jag gjort tråkiga vardagssaker, såsom vikit tvätt och diskat. Kom underfund med att min axel värker, detta när jag lyfte de otroligt tunga linnena som jag äger från tvättkorgen för att vika dessa. (var ironisk om ingen förstod det...) Har funderat och kommit på att det måste vara från träningen då vi gick skottkärra. Detta är en väldigt jobbig övning, och för er som tänker att det gjorde man när man var liten och att det bara var roligt, så kan ni ju försöka göra det nu, och särskillt efter ca 90 minuters fotboll innan. Kan säga att kraften hos en liten människa måste vara ungefär som en myras... Önskar att jag vore lika stark nu, i propotion till min storlek, som jag var när jag var liten... hade känts bra!

Jag och W försökte titta på tapeter... Vi har väl inte kommit fram till vad det ska vara överallt än, men en bit på vägen har vi kommit. W vill ha likadana tapeter i de båda små sovrummen. Tack och lov inte babyfärger.... Inte för att det är på tal på lång tid, få inga tankar, men det känns lite kusligt att det ska vara samma. Även fast vi snackar rött och grått, så... Ingen som tycker så?
Jaja, nu ska vi sova på saken... Jag tror inte det känns bättre imorgon, eller att jag bestämt mig, men men... Jag får ge det ett försök, plus att det är ju så gott att sova :) Och särskilt när det är SATC på TV:n!

Seg...

Dagen har väl inte börjat helt perfekt... har blivit väckt 3 gånger av W. Först larm, sen kom han hem, duschade och sen ringde han. Dessutom envisades han med att ringa till hemtelefonen, så jag var tvungen att hämta den i hallen... Usch! Ingen bra start!
Men nu är jag uppe... Som om det gjorde nån skillnad? Tror jag gjorde mer nytta medan jag sov än vad jag gör nu.... än så länge har jag inte gjort nått... vart vaken i 90 minuter och utnyttjat... 2? Ne, ok, kanske 7... stor skillnad!
Suck vad denna dagen börjar kasst! Vissa dagar är verkligen totalt meningslösa, eller jag gör de värdelösa iaf.

Måste nog börja ta tag i dagen... Det värsta är att om någon nu ringer och kollar om jag vill göra nått kul, så kommer jag få värsta ångesten och typ säga nej, för jag måste plugga, men sen eftersom jag börjat dagen såhär, så kommer jag antagligen inte plugga, och när jag lägger mig så kommer jag sova med Ågren hela natten, om jag kan somna vill säga, eftersom jag både sagt nej till att göra roliga saker och att jag inte fått pluggat och säkerligen inte gjort iordning hemma heller....
Så typiskt mig...
Borde nog ändra på detta!
Typ börja ta tag i saker!
Sen borde det väl bli så att om man har roligt ibland så orkar man mer tråkiga saker också... För just nu orkar jag varken tråkigt eller roligt...

Jag småtittade på Oprah nu, och då pratar de om nån slags livsfilosofi och nån snubbe som skrivit en bok om att man ska leva i nuet. Jag kanske borde läsa den och ta till mig det... För jag lever i det som hände i förrgår och även i det som kanske kommer hända i framtiden, det vill säga om jag träffar på de där människorna som jag har gjort ett färdigt samtal med i mitt huvud... Tänker inte ni också så? Vad ska jag säga om jag träffar han/henne. Vad ska jag svara på den frågan som hon/han ställer? Sen tycker jag att jag borde lärt mig, eftersom jag alltid tänkt så här, att om jag träffar på de här personerna, för det är inte alltid man gör, så blir aldrig samtalen så som jag hade tänkt mig ändå, så varför försöka planera??

Jaja, nu ska jag gå och äta frukost och se om jag kan starta min dag. Bättre sent än aldrig? Kanske träffa E sen och gå på stan... Kanske t.o.m. dricka lite vin? Det hade vart gott! Ska ju ändå inte skolan imorgon! Då ska jag bara se till att jag säger ja också... :)